Evaluatori imobiliari in Ploiesti

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu evaluatori imobiliari din Ploiesti. Pentru a intra mai usor in contact cu un astfel de specialist din orasul Dvs care sa va ajute cu Evaluarea Proprietatilor Imobiliare, Evaluarea Bunurilor Mobile si Evaluarea Intreprinderilor , am inclus urmatoarele informatii:

 • Numele;
 • Nr. de telefon;
 • Adresa;
 • Website (daca exista);
 • Email;
 • Pagina de Facebook (daca exista).

Evaluari imobiliare in Ploiesti – Lista cu experti

Negoita Iulian Cristian PFA

Adresa: Str. Malu Rosu, nr.61A, Ploiesti
Website: http://www.evaluator-ploiesti.ro/
Telefon: 0722821726
Email: mcnegoita [la] yahoo.com
Pagina de Facebook: –


Ciberi Information Systems SRL

Adresa: –
Website: http://www.analizeimobiliare.ro/
Telefon: 0748882892
Email: dorel.nita [la] analizeimobiliare.ro
Pagina de Facebook: –


Geseidl SRL

Adresa: Str. Ana Ipătescu nr.20, Ploiesti
Website: http://www.geseidl.ro/
Telefon: 0720470006
Email: robert.popa [la] geseidl.ro
Pagina de Facebook: –


Informatii utile

Luand in calcul obiectivul pentru care se elaboreaza un raport de evaluare, putem identifica aceste tipuri:

 • Evaluare spre a obtine credit ipotecar;
 • Evaluare pentru a intocmi o raportare financiara;
 • Evaluare in scopul unui schimb de proprietati
 • Evaluare in scopul garantarii unui imprumut;
 • Evaluare pentru stabilirea cotei de impozitare;
 • Evaluare pentru vanzare-cumparare;
 • Evaluare pentru vanzare fortata;
 • Evaluare pentru investitii realizate asupra unei proprietati;
 • Evaluarea aportului in natura la capitalul social al societatilor comerciale;
 • Reevaluarea imobilizarilor corporale in conformitate cu standardele internationale de contabilitate;
 • Alocarea pretului de cumparare conform IFRS 3;
 • Evaluare pentru lichidare administrativa sau judiciara;
 • Evaluare pentru incheierea unei polite de asigurare;
 • Evaluare pentru rezolvarea litigiilor;
 • Evaluare pentru procesele de expropriere;
 • Evaluare pentru intocmirea dosarelor de emigrare.

Cum evaluam un evaluator imobiliar?

Atunci cand ne decidem asupra unui evaluator imobiliar Ploiesti este cu implicatii majore. In mod sigur ati luat in calcul importanta nivelului de experienta si abilitatilor specifice expertului in procesul de selectie, dar cum veti aprecia obiectiv aceste caracteristici? Primul pas in procesul de evaluare este bineinteles verificarea calitatii de membru al asociatiei ANEVAR. ANEVAR constituie asociatia profesionala responsabila pentru instruirea si formarea acestor specialisti in evaluari, conform cu prevederile legale active acum. Pe aceasta cale, veti dobandi siguranta ca munca executata este unul care respecta cu strictete standardele care se aplica in domeniul evaluarilor.

Cum puteti identifica un evaluator imobiliar bun?

Evaluatorul imobiliar este recomandat sa fie o persoana competenta si experimentata, care intelege responsabilitatile cu care se insarcineaza si poseda cunostintele de specialitate pentru evaluarea tipului de imobil sau proprietate in cauza. Codul deontologic al acestei meserii specifica faptul ca, in cazul in care specialistul in cauza nu are in posesie pregatirea necesara pentru a realiza fara probleme o evaluare, acesta trebuie sa o refuze.

Un factor foarte important in selectarea unui specialist este pregatirea acestuia in domeniu. Aceasta activitate este una dificila, care aduce impreuna mai multe sectoare de activitate, spre exemplu, dar dar nu numai, arhitectura, cadastru,constructii, topografie, matematica aplicata si statistici, drept civil, analiza si economie.

Cu toate acestea, nici o singura persoana nu va putea cunoaste de la cap la coada toate aceste nise. Asadar, de obicei, veti descoperi ca evaluatorul imobiliar lucreaza impreuna cu multi colaboratori si colegi din diverse domenii.

Pretul este al doilea factor in selectionarea unui profesionist. Ca principiu, un pret foarte scazut nu reprezinta o garantie a calitatii, si in majoritatea situatiilor, tariful sub pretul pietei va presupune cheltuieli ulterioare suplimentare, care provin din cauza slabei calitati a lucrarii realizate de suprafata.

Durata de finalizare a evaluarii este, de asemenea, un criteriu foarte important. Atunci cand un eventual prestator va coteaza un termen de realizare al lucrarii mai scurt de 3 zile lucratoare, ar trebui sa va luati un moment de gandire. Considerand nivelul de complexitate a unei asemenea lucrari, un termen prea scurt ar trebui sa va ghideze in directia reinceperii procesului de alegere a unei companii de specialitate.

Ce aspecte luam in considerare pentru a a selecta cel mai bun evaluator imobiliar?

Singurul mod legal de a incepe o colaborare de prestari servicii este prin semnarea unui contract. Acesta este modul in care trebuie sa actionati si in relatia cu un evaluator imobiliar, atat pentru a va construi imagine clara si exacta asupra a ce veti primi, cat si pentru a fi asigurati in situatia in care au loc greseli. Standardele de evaluare cer, in acelasi timp, necesitatea incheierii unui contract de prestari servicii.

Avand in vedere faptul ca in tara noastra numarul de evaluatori este in acest moment de peste 4000, la diverse nivele de competenta si profesionalism, ar fi de preferat sa optati pentru un prestator propus de o persoana pe care va puteti baza.

Inainte de toate, un evaluator imobiliar Ploiesti ar trebuie sa fie integru si sincer. Aceste doua calitati se traduc in lipsa intereselor si obiectivitate, asadar va garanteaza o lucrare de calitate ridicata.