Evaluatori imobiliari in Pitesti

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu evaluatori imobiliari din Pitesti. Pentru a intra mai usor in contact cu un astfel de specialist din orasul Dvs care sa va ajute cu Evaluarea Proprietatilor Imobiliare, Evaluarea Bunurilor Mobile si Evaluarea Intreprinderilor , am inclus urmatoarele informatii:

 • Numele;
 • Nr. de telefon;
 • Adresa;
 • Website (daca exista);
 • Email;
 • Pagina de Facebook (daca exista).

Evaluari imobiliare in Pitesti – Lista cu experti

Counsel A&A SRL

Adresa: Str. Teiuleanu, nr. 18, et. 1, Birou 1, Pitesti
Website: http://www.evaluari-consultanta.ro
Telefon: 0348445065
Email: anca [la] evaluari-consultanta.ro
Pagina de Facebook: –


Neagu Ciprian PFA

Adresa: Str. Teilor, Nr.49, Camera 32
Website: http://www.neaguimobiliare.ro/
Telefon: 0732440773
Email: evaluari.pitesti [la] gmail.com
Pagina de Facebook: –


Predescu Valentina Elena PFA

Adresa: –
Website: –
Telefon: 0744670981
Email: predescu.valentinaelena [la] yahoo.com
Pagina de Facebook: –


Informatii utile

Din punct de vedere al motivului pentru care se intocmeste un raport de evaluare, putem distinge aceste tipuri:

 • Evaluare in scopul obtinerii unui credit ipotecar;
 • Evaluare in scopul executarii unei raportari financiare;
 • Evaluare pentru schimb de proprietati
 • Evaluare pentru garantare imprumuturi;
 • Evaluare pentru stabilirea cotei de impozitare;
 • Evaluare pentru vanzare-cumparare;
 • Evaluare pentru vanzare fortata;
 • Evaluare pentru investitii realizate asupra unei proprietati;
 • Evaluarea aportului in natura la capitalul social al societatilor comerciale;
 • Reevaluarea imobilizarilor corporale in conformitate cu standardele internationale de contabilitate;
 • Alocarea pretului de cumparare conform IFRS 3;
 • Evaluare pentru lichidare administrativa sau judiciara;
 • Evaluare pentru incheierea unei polite de asigurare;
 • Evaluare pentru rezolvarea litigiilor;
 • Evaluare pentru procesele de expropriere;
 • Evaluare pentru intocmirea dosarelor de emigrare.

Cum se evalueaza munca unui evaluator imobiliar?

Atunci cand ne decidem asupra unui evaluator imobiliar Pitesti este foarte importanta. Bineinteles ca ati luat in calcul importanta nivelului de experienta si abilitatilor specifice specialistului ca si criterii de departajare, dar cum puteti aprecia obiectiv aceste domenii? Inceputul in evaluare este bineinteles verificarea calitatii de membru al asociatiei nationale ANEVAR. Aceasta este asociatia profesionala responsabila pentru educarea cat si formarea acestor specialisti in evaluari, asa cum solicita prevederile legale din momentul prezent. Astfel, veti dobandi siguranta ca rezultatul final al evaluarii este unul care cunoaste si respecta standardele care se aplica in domeniul evaluarilor.

Care este misiunea unui evaluator imobiliar?

Evaluatorul imobiliar este de asteptat sa fie o persoana competenta, care pricepe sarcina asumata si a acumulat cunostintele de specialitate pentru evaluarea imobilului in cauza. Codul deontologic al acestei profesii specifica faptul ca, in situatia in care evaluatorul avut in vedere nu detine cunostintele de care este nevoie pentru a realiza fara probleme o evaluare, specialistul nu are voie sa accepte lucrarea.

Un factor foarte important in selectarea unui specialist este nivel de experienta in acea nisa. Activitatea in cauza este una complexa, care aduce impreuna mai multe sectoare de activitate, incluzand dar nelimitandu-se la cadastru, constructii, arhitectura, inginerie, topografie, drept civil, matematica aplicata si statistici, analiza si economie.

Chiar si asa, doar un singur om nu poate cunoaste la perfectie toate aceste sectoare. Acestea fiind spuse, de obicei, veti afla ca evaluatorul imobiliar este mereu in contact cu diversi colaboratori si colegi din diverse domenii.

Pretul este al doilea aspect de selectie al unui specialist. In general, un onorariu sub pretul peitei nu reprezinta o garantie a calitatii, si in majoritatea situatiilor, onorariul sub pretul pietei va atrage cheltuieli ulterioare suplimentare, provenite din calitatea scazuta a unui serviciu realizat in mod superficial.

Timpul de asteptare pentru efectuarea evaluarii este, totodata, un factor semnificativ. In cazul in care un eventual prestator va ofera un termen de finalizare al lucrarii mai scurt decat 72 de ore, este momentul sa va cautati si alte variante. Avand in vedere nivelul de complexitate a unei asemenea lucrari, un termen foarte rapid ar trebui sa va intoarca in directia reinceperii actiunii de selectie al unei firme de specialitate.

Ce pasi trebuie urmati pentru a alege un evaluator imobiliar bun?

Varianta legitima de a incepe o relatie de prestari servicii este prin semnarea unui contract. Acesta este modul in care trebuie sa actionati si in ceea ce priveste un evaluator imobiliar, atat pentru a avea o imagine limpede si corecta legat de ce va este oferit, insa si pentru a fi asigurati in eventualitatea realizarii uneor erori. Standardele de evaluare cer, totodata, obligativitatea semnarii unui contract pentru serviciile prestate.

Considerand faptul ca in Romania numarul evaluatorilor este in momentul de fata de peste 4000, cu grade diferite de experienta si pregatire, este indicat sa optati pentru un prestator recomandat de o persoana in care aveti incredere.

In primul rand, un evaluator imobiliar Pitesti trebuie sa fie integru si sincer. Calitatile mentionate se explica prin lipsa interesului personal si obiectivitate permanenta, iar in acest mod va garanteaza o lucrare de calitate ridicata.