Evaluatori imobiliari in Giurgiu

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu evaluatori imobiliari din Giurgiu. Pentru a intra mai usor in contact cu un astfel de specialist din orasul Dvs care sa va ajute cu Evaluarea Proprietatilor Imobiliare, Evaluarea Bunurilor Mobile si Evaluarea Intreprinderilor , am inclus urmatoarele informatii:

 • Numele;
 • Nr. de telefon;
 • Adresa;
 • Website (daca exista);
 • Email;
 • Pagina de Facebook (daca exista).

Evaluari imobiliare in Giurgiu – Lista cu experti

Total Eval SRL

Adresa: Str. Vasile Alecsandri Bl. 39 Ap. 3, Giurgiu
Website: http://www.evaluari-imobiliare-giurgiu.ro/
Telefon: 0721330203
Email: total_eval [la] yahoo.com
Pagina de Facebook: –


Stinga Ioan PFA

Adresa: Str. Vlad Tepes, Bl. C2, Ap. 13, Giurgiu
Website: –
Telefon: 0346566430
Email: stinga.ioan [la] gmail.com
Pagina de Facebook: –


Radoi Mariana PFA

Adresa: Sos. Alexandriei Bl. A5 Ap. 8
Website: –
Telefon: 0745129797
Email: mariana.radoi [la] gmail.com
Pagina de Facebook: –


Informatii utile

Luand in calcul motivul pentru care se realizeaza un raport de evaluare, putem identifica aceste tipuri:

 • Evaluare in scopul obtinerii unui credit ipotecar;
 • Evaluare in scopul executarii unei raportari financiare;
 • Evaluare pentru schimb de proprietati
 • Evaluare pentru a garanta un imprumut;
 • Evaluare pentru stabilirea cotei de impozitare;
 • Evaluare pentru vanzare-cumparare;
 • Evaluare pentru vanzare fortata;
 • Evaluare pentru investitii realizate asupra unei proprietati;
 • Evaluarea aportului in natura la capitalul social al societatilor comerciale;
 • Reevaluarea imobilizarilor corporale in conformitate cu standardele internationale de contabilitate;
 • Alocarea pretului de cumparare conform IFRS 3;
 • Evaluare pentru lichidare administrativa sau judiciara;
 • Evaluare pentru incheierea unei polite de asigurare;
 • Evaluare pentru rezolvarea litigiilor;
 • Evaluare pentru procesele de expropriere;
 • Evaluare pentru intocmirea dosarelor de emigrare.

Cum poate fi evaluat un evaluator imobiliar?

Atunci cand ne decidem asupra unui evaluator imobiliar Giurgiu este una extrem de importanta. In mod sigur sunteti constienti de importanta experientei si abilitatilor specifice specialistului ca si valori de selectie, dar cum puteti aprecia obiectiv aceste caracteristici? Startul in evaluare este bineinteles verificarea calitatii de membru al asociatiei ANEVAR. ANEVAR reprezinta asociatia profesionala responsabila pentru educarea cat si formarea acestor specialisti in evaluari, in conformitate cu prevederile legale active acum. In acest fel, veti dobandi siguranta ca rezultatul final al evaluarii este unul care cunoaste si respecta standardele care se aplica in domeniul evaluarilor.

Cum puteti identifica un evaluator imobiliar bun?

Evaluatorul imobiliar este recomandat sa fie o persoana competenta si experimentata, care cunoaste responsabilitatile cu care se insarcineaza si detine pregatirea potrivita pentru evaluarea tipului de imobil sau proprietate in cauza. Codul deontologic al profesiei spune clar faptul ca, in cazul in care profesionistul avut in vedere nu poseda pregatirea necesara pentru a efectua fara probleme o evaluare, acesta trebuie sa o refuze.

Unul din criteriile de maxima importanta in selectarea unui profesionsit este pregatirea acestuia in acel sector. Aceasta sarcina este una complexa, care aduce impreuna un numar mare de sectoare de activitate, incluzand dar nelimitandu-se la matematica aplicata si statistici, analiza si economie, constructii, arhitectura, drept civil, inginerie, cadastru, topografie.

Evident, doar un singur om nu are capacitatea de a cunoaste perfect toate aceste sectoare. Astfel, de cele mai multe ori, veti afla ca evaluatorul imobiliar este mereu in contact cu diversi colaboratori si colegi din numeroase sectoare.

Onorariul perceput este al doilea criteriu in alegerea unui expert. Ca principiu, un onorariu foarte scazut nu reprezinta o garantie a calitatii, si de cele mai multe ori, onorariul sub pretul pietei va atrage cheltuieli ulterioare suplimentare, care provin pe baza calitatii scazute a unui serviciu realizat in mod superficial.

Timpul de asteptare pentru efectuarea evaluarii este, totodata, un aspect semnificativ. Atunci cand un posibil prestator va ofera un termen de finalizare al evaluarii de 2-3 zile lucratoare, este indicat sa va cautati si alte variante. Considerand nivelul de complexitate a unei asemenea lucrari, un termen foarte rapid ar trebui sa va intoarca in directia reinceperii actiunii de alegere a unei firme de specialitate.

Ce pasi trebuie urmati pentru a alege un evaluator imobiliar bun?

Varianta legitima de a intra intr-o relatie de prestari servicii este pe baza unui contract. Acesta este modul in care trebuie sa actionati si in legatura cu un evaluator imobiliar, atat pentru a obtine o imagine clara si corecta asupra a ce veti primi, insa si pentru a primi o garantie impotriva oricarui tip de erori si abateri. Standardele de evaluare prevad, de asemenea, obligativitatea incheierii unui contract de prestari servicii.

Avand in vedere faptul ca in Romania numarul evaluatorilor este la momentul actual mai mare de 4000, la diverse nivele de competenta si profesionalism, este indicat sa optati pentru un prestator propus de de cineva in care aveti incredere.

In primul rand, un evaluator imobiliar Giurgiu ar trebuie sa fie integru si sincer. Cele doua calitati se explica prin lipsa interesului personal si obiectivitate permanenta, iar in acest mod va garanteaza o lucrare de buna calitate.