Evaluatori imobiliari in Galati

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu evaluatori imobiliari din Galati. Pentru a intra mai usor in contact cu un astfel de specialist din orasul Dvs care sa va ajute cu Evaluarea Proprietatilor Imobiliare, Evaluarea Bunurilor Mobile si Evaluarea Intreprinderilor , am inclus urmatoarele informatii:

 • Numele;
 • Nr. de telefon;
 • Adresa;
 • Website (daca exista);
 • Email;
 • Pagina de Facebook (daca exista).

Evaluari imobiliare in Galati – Lista cu experti

Mrk Doing Proiect SRL

Adresa: Str. Cardas Agricola, Galati
Website: http://mrkproiect.ro/
Telefon: 0754754954
Email: carmenmiron76 [la] gmail.com
Pagina de Facebook: –


Asist Expert SRL

Adresa: Str. Tudor Vladimirescu Nr. 2B, Galati
Website: http://asistexpert.weebly.com/
Telefon: 0722228825
Email: asist.expert [la] gmail.com
Pagina de Facebook: –


Cons Invest SRL

Adresa: Str. Regiment 11 Siret Bl. G1 Ap. 45
Website: http://www.consinvestgl.ro/
Telefon: 0744577217
Email: costache.carmen [la] yahoo.com
Pagina de Facebook: –


Informatii utile

Luand in calcul motivul pentru care se realizeaza un raport de evaluare, putem identifica aceste tipuri:

 • Evaluare in scopul obtinerii unui credit ipotecar;
 • Evaluare pentru a intocmi o raportare financiara;
 • Evaluare pentru a realiza un schimb de proprietati
 • Evaluare pentru a garanta un imprumut;
 • Evaluare pentru stabilirea cotei de impozitare;
 • Evaluare pentru vanzare-cumparare;
 • Evaluare pentru vanzare fortata;
 • Evaluare pentru investitii realizate asupra unei proprietati;
 • Evaluarea aportului in natura la capitalul social al societatilor comerciale;
 • Reevaluarea imobilizarilor corporale in conformitate cu standardele internationale de contabilitate;
 • Alocarea pretului de cumparare conform IFRS 3;
 • Evaluare pentru lichidare administrativa sau judiciara;
 • Evaluare pentru incheierea unei polite de asigurare;
 • Evaluare pentru rezolvarea litigiilor;
 • Evaluare pentru procesele de expropriere;
 • Evaluare pentru intocmirea dosarelor de emigrare.

Cum se evalueaza munca unui evaluator imobiliar?

Atunci cand ne decidem asupra unui evaluator imobiliar Galati este foarte importanta. Mai mult ca sigur v-ati gandit deja la importanta experientei si abilitatilor specifice profesionistului ca si criterii de departajare, dar cum veti aprecia obiectiv aceste caracteristici? Inceputul in actiunea de evaluare a expertului consta in verificarea calitatii de membru al asociatiei nationale ANEVAR. ANEVAR este asociatia profesionala responsabila pentru instruirea si formarea acestor profesionisti, asa cum solicita prevederile legale din momentul prezent. Astfel, veti avea certitudinea ca rezultatul final al evaluarii este unul care cunoaste si respecta standardele din acest domeniu.

Care este misiunea unui evaluator imobiliar?

Evaluatorul imobiliar trebuie sa fie o persoana competenta, care pricepe responsabilitatea pe care si-o asuma si detine pregatirea potrivita pentru evaluarea proprietatii despre care este vorba. Codul deontologic al profesiei spune clar faptul ca, in cazul in care specialistul in cauza nu poseda pregatirea necesara pentru a efectua fara probleme o evaluare, nici nu ar trebui sa o accepte.

Unul din criteriile de maxima importanta in selectionarea unui profesionsit este nivel de experienta in acea nisa. Aceasta sarcina este una dificila, care aduce impreuna numeroase sectoare de activitate, incluzand dar nelimitandu-se la cadastru, constructii, arhitectura, inginerie, topografie, drept civil, matematica aplicata si statistici, analiza si economie.

Evident, un singur specialist nu poate cunoaste perfect toate aceste sectoare. Asadar, in general, veti observa ca evaluatorul imobiliar lucreaza impreuna cu multi colaboratori si colegi din alte domenii.

Pretul este un alt aspect in selectionarea unui profesionist. Ca principiu, un tarif sub pretul peitei ridica semne de intrebare in ceea ce priveste calitatea, si de cele mai multe ori, onorariul foarte scazut va presupune cheltuieli ulterioare suplimentare, provenite din cauza slabei calitati a lucrarii realizate de suprafata.

Timpul de asteptare pentru efectuarea evaluarii este, de asemenea, un criteriu semnificativ. In situatia in care un posibil prestator va ofera un termen de realizare al expertizei de 2-3 zile lucratoare, este indicat sa va mai ganditi. Luand in considerare nivelul de dificultate a acestei activitati, un termen foarte rapid trebuie sa va intoarca in directia repetarii procesului de selectie al unei firme de specialitate.

Ce pasi trebuie urmati pentru a alege un evaluator imobiliar bun?

Modul corect de a incepe o relatie de prestari servicii este pe baza unui contract. In acest mod trebuie sa procedati si in ceea ce priveste un evaluator imobiliar, atat pentru a obtine o imagine clara si corecta asupra a ce va este oferit, insa si pentru a fi asigurati in situatia in care au loc greseli. Standardele de evaluare mentioneazaz, de asemenea, obligatia realizarii unui contract pentru serviciile prestate.

Considerand faptul ca in tara noastra numarul de evaluatori este in acest moment de peste 4000, existand diferente in ceea ce priveste competenta, ar fi de preferat sa optati pentru un prestator recomandat de o persoana cu care aveti o relatie de incredere.

Mai important decat orice este faptul ca, un evaluator imobiliar Galati este obligat sa fie integru si sincer. Calitatile mentionate se explica prin lipsa intereselor si obiectivitate, asadar va ofera o lucrare de buna calitate.