Evaluatori imobiliari sector 5 Bucuresti

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu evaluatori imobiliari din sectorul 5 din Bucuresti. Pentru a intra mai usor in contact cu un astfel de specialist din orasul Dvs care sa va ajute cu Evaluarea Proprietatilor Imobiliare, Evaluarea Bunurilor Mobile si Evaluarea Intreprinderilor , am inclus urmatoarele informatii:

 • Numele;
 • Nr. de telefon;
 • Adresa;
 • Website (daca exista);
 • Email;
 • Pagina de Facebook (daca exista).

Evaluari imobiliare in sector 5 Bucuresti – Lista cu experti

Romprop Invest SRL

Adresa: Str. Sg. Maj. Nedeleanu Ion nr.3, bl. P39, sc.1, et.7, ap.24, Sector 5
Website: http://www.romprop.ro/
Telefon: 0748888111
Email: merlusca@yahoo.com
Pagina de Facebook:


Activ Property Services

Adresa: Str. Doctor Carol Davila 34, Etaj 4, Sector 5
Website: https://www.evaluari-proprietati-romania.ro/
Telefon: 021.408-0300
Email: office [at] activpropertyservices.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ActivPropertyServices


Informatii utile

Luand in calcul scopul pentru care este intocmit un raport de evaluare, exista aceste feluri:

 • Evaluare pentru obtinere credite ipotecare;
 • Evaluare pentru raportare financiara;
 • Evaluare pentru schimb de proprietati
 • Evaluare pentru garantare imprumuturi;
 • Evaluare pentru stabilirea cotei de impozitare;
 • Evaluare pentru vanzare-cumparare;
 • Evaluare pentru vanzare fortata;
 • Evaluare pentru investitii realizate asupra unei proprietati;
 • Evaluarea aportului in natura la capitalul social al societatilor comerciale;
 • Reevaluarea imobilizarilor corporale in conformitate cu standardele internationale de contabilitate;
 • Alocarea pretului de cumparare conform IFRS 3;
 • Evaluare pentru lichidare administrativa sau judiciara;
 • Evaluare pentru incheierea unei polite de asigurare;
 • Evaluare pentru rezolvarea litigiilor;
 • Evaluare pentru procesele de expropriere;
 • Evaluare pentru intocmirea dosarelor de emigrare.

Cum evaluam un evaluator imobiliar?

Atunci cand ne decidem asupra unui evaluator imobiliar sector 5 este una extrem de importanta. In mod sigur v-ati gandit deja la importanta experientei acumulate si competentelor expertului ca si criterii de departajare, cu toate acestea cum veti aprecia obiectiv aceste domenii? Primul pas in evaluare inseamna evident verificarea acreditarii de membru al asociatiei nationale ANEVAR. Aceasta constituie asociatia profesionala responsabila pentru educarea cat si formarea acestor profesionisti, asa cum solicita prevederile legale din momentul prezent. In acest fel, veti fi sigur ca evaluarea obtinuta este unul care respecta cu strictete standardele in domeniu.

Cum puteti identifica un evaluator imobiliar bun?

Evaluatorul imobiliar trebuie sa fie o persoana competenta si responsabila, care intelege responsabilitatea pe care si-o asuma si a acumulat cunostintele de specialitate pentru evaluarea tipului de imobil sau proprietate in cauza. Codul deontologic al profesiei scoate in evidenta faptul ca, in cazul in care specialistul avut in vedere nu detine pregatirea necesara pentru a realiza fara probleme o evaluare, acesta trebuie sa o refuze.

Poate cel mai important criteriu in selectarea unui specialist este pregatirea acestuia in domeniu. Aceasta sarcina este una dificila, care aduce impreuna un numar mare de sectoare de activitate, incluzand dar dar nu numai, inginerie, cadastru, constructii, arhitectura, topografie, matematica aplicata si statistici, drept civil, analiza si economie.

Evident, nici o singura persoana nu are capacitatea de a cunoaste la perfectie toate aceste domenii. Acestea fiind spuse, de cele mai multe ori, veti descoperi ca evaluatorul imobiliar are o vasta retea de colaboratori si colegi din numeroase sectoare.

Onorariul perceput este un alt factor in alegerea unui profesionist. Ca principiu, un tarif foarte scazut ridica semne de intrebare in ceea ce priveste calitatea, si de cele mai multe ori, tariful foarte scazut semnifica cheltuieli mai mari in timp, care rezulta din calitatea scazuta a serviciului efectuat in mod superficial.

Durata de finalizare a evaluarii este, totodata, un aspect semnificativ. In situatia in care un posibil prestator va coteaza un termen de realizare al expertizei mai scurt de 3 zile lucratoare, este momentul sa va luati un moment de gandire. Considerand nivelul de dificultate al acestui tip de activitate, un termen prea scurt este recomandat sa va duca in directia reinceperii actiunii de alegere a unei companii de specialitate.

Ce aspecte luam in considerare pentru a a selecta cel mai bun evaluator imobiliar?

Varianta legitima de a incepe o relatie de prestari servicii este prin intermediul unui contract. In acest mod trebuie sa procedati si in relatia cu un evaluator imobiliar, atat pentru a obtine o imagine acurata si corecta asupra a ceea ce va va fi livrat, cat si pentru a va asigura in eventualitatea realizarii uneor erori. Standardele de evaluare prevad, in acelasi timp, obligativitatea semnarii unui contract pentru prestarea acestor servicii.

Considerand faptul ca in tara noastra numarul de evaluatori este la momentul actual de peste 4000, cu grade diferite de experienta si pregatire, este indicat sa alegeti un prestator recomandat de o persoana in care aveti incredere.

Mai important decat orice este faptul ca, un evaluator imobiliar sector 5 trebuie sa fie integru si sincer. Calitatile mentionate se traduc in lipsa interesului personal si obiectivitate permanenta, iar in acest mod va asigura o lucrare de buna calitate.