Pe aceasta pagina gasiti o lista cu evaluatori imobiliari din Bucuresti. Pentru a intra mai usor in contact cu un astfel de specialist din orasul Dvs, am inclus urmatoarele informatii:

  • Numele;
  • Nr. de telefon;
  • Adresa;
  • Website (daca exista);
  • Email;
  • Pagina de Facebook (daca exista).

Evaluari imobiliare in Bucuresti – Lista cu experti

Romprop Invest SRL

Adresa: Str. Sg. Maj. Nedeleanu Ion nr.3, bl. P39, sc.1, et.7, ap.24, Sector 5
Website: http://www.romprop.ro/
Telefon: 0748888111
Email: merlusca@yahoo.com
Pagina de Facebook:


Aia Proiect SRL

Adresa: Intr. Reconstructiei nr. 1, sector 3
Website: https://www.aia-proiect.ro/
Telefon: 0722494447
Email: detalii@aia-proiect.ro
Pagina de Facebook:


Premiro SRL

Adresa: Str. Gheorghe Titeica Nr. 67
Website: http://www.evaluator-imobiliar.premiro.ro/
Telefon: 0722574463
Email: carmen.preotescu@premiro.ro
Pagina de Facebook:Radu Bogdan Stefan PFA

Adresa: Str. 11 Iunie Nr. 29
Website: http://www.bvalue.ro
Telefon: 0756167187
Email: rbs@bvalue.ro
Pagina de Facebook:


Media City Real Estate SRL

Adresa: B-dul. Unirii Nr. 27 Bl. 15 Ap. 38 Sector 4
Website: http://www.mediacity.ro
Telefon: 0744357447
Email: andrei504@yahoo.com
Pagina de Facebook:


Cabinet Expert Contabil Dr. Ion Radu Zilisteanu

Adresa: Bd. Dimitrie Cantemir nr.5, bl.6, sc.2, parter, ap.43, sector 4
Website: http://www.contazilisteanu.ro/evaluari-impozitare.htm
Telefon: 0744604014
Email: evaluari@contazilisteanu.ro

Pagina de Facebook:


Popovici George PFA

Adresa: Str. Hrisovului nr. 9, bloc B3, scara C, ap. 58
Website: https://evaimob.ro/
Telefon: 0729937336
Email: george.popovici@evaimob.ro
Pagina de Facebook:


Eval SRL

Adresa: Str. Dumitru Zosima nr. 13, sector 1
Website: http://www.eval.ro
Telefon: 0722522784
Email: office@eval.ro
Pagina de Facebook:


Euroest Evaluari Imobiliare SRL

Adresa: Str. Poet Theodor Dumitru Neculuta 50
Website: http://evaluarimobiliare.ro/
Telefon: 0723760911
Email:
Pagina de Facebook:


Haintz Consulting SRL

Adresa: Bd. Energeticienilor 9-11
Website: http://www.haintz.ro/
Telefon: 0729771133
Email: office@haintz.ro
Pagina de Facebook:


Cum sa ne pregatim petru evaluare imobilul

Acele persoane care doresc sa isi vinda apartamentul trebuie sa stie ce va lua in calcul evaluatorul imobiliar din Bucuresti ales cand acesta va estima care este valoarea proprietatii.

O investitie care este inspirata poate sa creasca pretul apartamentului cu cateva mii de euro. Sunt un sir de aspecte de care evaluatorul tine seama la evaluarea unui imobil. El va analiza atat calitatea si starea in care se afla constructia, dar si imbunatatirile interioare si finisajele, precum si cele exterioare, de exemplu, existenta unei gradini, a unui garaj ori a locului de parcare asigurat, ba chiar si costul lunar pentru intretinerea respectivei locuinte. Starea in care se afla spatiile de folosinta comuna, ca si imbunatatirile si curatenia, mai ales daca vorbim despre blocuri, sunt toate de luat in calcul de catre expert.

Primul aspect al evaluarii este insa situatia juridica, documentatia. Referitor la deficientele care trebuie remediate de catre proprietar, acesta apartin de aspectul fizic al locuintei.

Un apartament trebuie sa fie in prealabil igienizat, sa fie izolat termic si sa fie dotat, daca se poate, cu geamuri termopan. Un expert evaluator este frapat prima data de umezeala, igrasie si pereti innegriti. Insa nici investitiile prea ridicate nu sunt indicate, deoarece suma nu s-ar putea amortiza prin vanzarea respectivei locuinte.

In calculul valorii locuintei conteaza foarte mult zona, vecinatatile si amplasamentul, dar si vederea (in cazul penthouse-urilor). Se va analiza nivelul poluarii in zona, zgomotul, accesul si infrastructura, distantele fata de unitatile de invatamant, centre comerciale, parcuri, accesul la transportul in comun s. a. m. d. Insa si unele proiecte inca nefinalizate au capacitatea de a influenta pretul unei locuinte. De exemplu, constructia in zona a unui hipermarket, a unei piete agroalimentare etc. pot salt apretul de vanzare, in vreme ce constructia unui bloc inalt alaturi de o casa scoasa pentru vazare va putea scadea dramatic valoarea acesteia.

La inceput, proprietarul va pune la dispozitia evaluatorului imobiliar din Bucuresti actele care atesta dreptul de proprietate. Deci, sunt necesare actele originale ale imobilului si actele cadastrale. Reamintim: cadastrul este un registru in care sunt inscrise toate lucrarile tehnice efectuate pentru a identifica, a delimita, a masura si a reprezenta grafic suprafetele imobilului respectiv. Este obligatorie si intabularea imobilului pe numele actualului proprietar – adica o inscriere finala in cartea funciara (un registriu oficial de evidenta a bunurilor materiale imobile si proprietatilor de teren individuale aflate intr-o regiune, cu mentiunea numelui proprietarului, a suprafetei imobilului si vecinatatile sale) a dreptului de proprietate. Daca este vorba despre vile sau case, se cere si cartea tehnica a constructiei. Se fac copii dupa toate aceste acte, se stampileaza cu ștampila „Conform cu originalul” si se depun la dosar. Evaluatorul, dupa verificarea actelor, va inspecta imobilul la fata locului.

Evaluarea unei locuinte este obligatorie cand exista intentia contractarii unui credit bancar cu ipoteca ori pentru refinantarea unui mai vechi credit imobiliar. De asemenea, evaluarea unui imobil se mai impune in cazul vanzarii, partajului ori dezmembrării (cazul unui teren aflat in coproprietate cand se doreste iesirea din indiviziune).